Toimitusehdot & tietosuojaseloste

TOIMITUSAIKA

Suomessa 1-4 arkipäivää postituspäivästä ja ulkomaille 3-6 arkipäivää postituspäivästä.


MAAT

Toimitamme Suomeen ja Schengen alueen sisälle EU alueella.


TUOTTEIDEN HINNAT JA ARVONLISÄVERO

Kaikki hinnat on ilmoitettu euroissa. Tuotekohtaiset toimituskulut lisätään hintoihin. Hinnat sisältävät 24% arvonlisäveron.


MAKSUT 

Hyväksymme seuraavat kortit: Visa, Visa Electron, Master Card


REKLAMAATIOT

Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@tilahomeware.com


PALAUTUKSET

Tuotteen pitää olla alkuperäisessä pakkauksessa, ja käyttämätön. Palautuksen tekijän tulee maksaa palautuksesta koituvat toimituskulut. 


MUUTA

Mikäli www.tilahomeware.fi -sivuilla esitettävissä hinta- tai muissa tiedoissa esiintyy ilmeisiä kirjoitus-, laskenta- tai tietojenkäsittelyvirheitä, Tilahomeware Oy ei ole velvollinen toimittamaan tuotteita näiden virheellisten tietojen mukaisesti.  



TIETOSUOJASELOSTE


Rekisterin pitäjä

Tila Homeware Oy

3355660-3


Koverintie 23

21160 Merimasku

+358400175132

info@tilahomeware.com


Rekisterin sisältämät tiedot

Sähköposti, nimi, osoite, puhelinnumero, aikaisemmat tilaukset ja ostot verkkopalvelusta.

Käsittelemme henkilötietojasi seuraavia käyttötarkoituksia varten: Asiakassuhteen ylläpitämiseksi, kuten informoidaksemme sinua verkkopalveluihimme ja tuotteisiimme liittyen, maksutapahtumien käsittelemiseksi, markkinoinnin kohdentamiseksi, kehittääksemme verkkopalveluidemme laatua analysoimalla esimerkiksi katsomiasi ja ostamiasi tuotteita, antamaasi palautetta sekä osioita, joissa olet vieraillut.

Henkilötietoja kerätään rekisteröidyltä itseltään, heidän omasta suostumuksestaan. Antaessasi meille henkilötietojasi verkkokaupassa asioidessasi, oletamme täten, että hyväksyt henkilötietosi keräämisen rekisteriin.


Tietojen luovutus

Henkilötietoja ei myydä tai luovuteta kolmansille osapuolille ellei se ole palvelun teknisen toteuttamisen vuoksi tarpeellista. Kolmansia osapuolia ovat esimerkiksi maksupalvelutarjoajamme, käyttämämme postikuljetusyritys ja tilintarkastajamme.


Rekisterin suojaus

Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuureinja salasanoin suojattuja.

Tarkastus- ja kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tietojensa tarkistamiseen ja myös pyytää näiden poistamista. 

Tarkastuspyyntö ja suostumuksen peruuttaminen tulee lähettää kirjallisesti joko sähköpostitse k.enkovaara.com tai allekirjoitettuna osoitteeseen: Koverintie 23, 21160 Merimaksu